v/Line Myrup Statsautoriseret Fodterapeut

Line Myrup

Statsautoriseret Fodterapeut

Velkommen

Klinik for Fodterapi v/Line Myrup


Klinikken ligger i Haldum Hinnerup.
 - der er parkering lige ved døren.

Statsautoriseret Fodterapeut
- din garanti for en professionel behandling

Jeg hedder Line Myrup og er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut i 2023, fra Tradium skolen for fodterapeuter i Randers. Som nyuddannet har jeg den nyeste viden omkring fødder, hvilket er med til at sikre at du får den mest optimale og opdaterede behandling i forhold til dine fødder.

Statsautoriserede fodterapeuter er de eneste med en officiel, statskontrolleret uddannelse i behandling og pleje af fødder og er en officiel del af sundhedsvæsnet.

Som Statsautoriseret Fodterapeut er jeg forpligtet til at dokumentere at kvalitet og hygiejne følges efter Styrelsen for Patientsikkerheds regler. Det imødekommer jeg blandt andet ved at lave sporprøver i min sterilisation flere gange årligt. 


Derudover er jeg som Statsautoriseret Fodterapeut underlagt journalføringspligt og herunder også Patientklagenævnet, det højner samarbejdet i Sundhedssystemet og sikrer dig som patient.  


Lidelser med fødderne?
Jeg behandler lidelser forbundet med dine fødder og gør på den måde hverdagen lidt lettere.
Døjer du med hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan jeg hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter.

Hjemmebehandling
Som en service til kunder, som har vanskeligt ved at komme til klinikken i Hinnerup , tilbyder jeg hjemmebehandling i dit eget hjem eller på plejehjem. Hjemmebehandling koster som udgangspunkt et ekstra gebyr i forhold til kørsel fra klinikken. Er der flere behandlinger samme sted, fx på et plejehjem, tager jeg selvfølgelig kun gebyr én gang.
Book en tid online eller ring 91551591, så aftaler vi en dag, hvor jeg kan komme forbi hos dig.

Sæsonklare fødder
Skal fødderne gøres klar til sommerens sandaler eller en hel vinter lukket inde i fodtøj, er du også meget velkommen. Ring og bestil en tid til råd og vejledning samt spørgsmål om dine fødder eller behandling deraf.

Jeg har set det meste, så du skal ikke holde dig tilbage for at vise dine fødder frem – sammen kan vi gøre en forskel.

Tilskud
Sygeforsikring Danmark
Er du medlem af gruppe 1 eller 2, giver Sygeforsikring Danmark tilskud til fodbehandling og bøjlebehandling. Sygeforsikring Danmark giver også tilskud til fodindlæg.

Helbredstillæg fra kommunen
Er du pensionist kan du søge om udvidet helbredstillæg, og således opnå tilskud til fodbehandling fra kommunen.

Ældre Sagen
Klinikken har et samarbejde med Ældre Sagen, hvilket betyder at man som medlem af Ældre Sagen kan få rabat på fodbehandlinger. For mere information se Ældre Sagens hjemmeside eller kontakt klinikken på tlf. 91551591.


I min klinik vægter jeg kompetent og faglig behandling og vejledning hver gang i rolige, rene og hyggelige omgivelser.


Velkommen i min klinik, her får du altid gratis råd og vejledning med din behandling.